Şanlıurfa eski milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne geçişi, üye kaymalarını da beraberinde getirdi. Bugün yüzlerde kişi AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisine geçti.

11 rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı 11 rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Şanlıurfa Siyasetinde olmaz denilen oluyor.

​​​​​​Siyasi kariyerine AK Parti'de başlayan, 4 dönem vekillik ve son süreçte MKYK üyeliği ve Cumhurbaşkanı danışmanlığı yapan Şanlıurfa eski milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, partisinden ayrılarak Yeniden Refah Partisi saflarına katıldı ve Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ilan edildi.

​​​​​​Bu gelişmenin üzerine bugün AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında birçok isim istifa etti. Parti temsilcilerinin yanı sıra Parti'ye üye olan yüzlerce kişi de Kasım Gülpınar gibi Yeniden Refah Partisine katıldı.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına giden yüzlerce kişi katılım sağlayarak parti üyeliği yaptığı belirtildi.

Partiden Parti'ye geçişlerin devam edeceği gözlemleniyor.

URFASTAR