Title of a News Article

Halfeti'de muhteşem gece...

Halfeti'de muhteşem gece...
banner206

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, yeni adaylık döneminde hayata geçireceği projelerin lansmanında Halfetili vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği proje lansmanında, geçmiş 5 yıllık dönemde yapılmış hizmetlerin sunumuyla güven tazelendi, ardından yeni dönemde yapılacak projeler hakkında açıklamalar yapıldı.

Programda “Memleket İsterim” şiiriyle halka hitaplarına başlayan Başkan Şeref Albayrak; "Bizim derdimiz Halfetili vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmektir. Biz her zaman eser siyasetinden yana olduk, geçirdiğimiz 5 yıl boyunca Halfeti’mizi nereden nereye getirdik, buna en yakın şahit Halfetili vatandaşlarımızdır… Halfeti'nin 70 yıllık geçmişinde yapılamayan hizmetlerin tamamını biz kendi dönemimizde yaptık. Bu hizmetleri orana vurduğumuzda eskiye oranla yaklaşık 40 katını buluyor... Kendi dönemimizde belediyede çalışan emekçilerimizi de unutmadık. Ben burada görev başına geçtiğimde, eski dönemdekiler aylarca belediye personelinin maaşını ödemezken, biz işçi ve emekçi çalışanlarımızın maaşlarına %100 zam yaptık. Personel arasındaki maaş seviyesini dengeledik. Muhalif adayların tek dertleri şahsımın kaybetmesidir. Onların amaçlarının bu halka hizmet etmek olmadığı apaçık ortadadır." dedi.

Konuşmalarına geçmiş dönemdeki icraatlarıyla devam eden Başkan Albayrak, vatandaşların takdiriyle karşılandı. Son 5 yıl içerisinde ilçede doğalgaz, millet kıraathanesi, yaşam merkezi, 700 kişi kapasiteli 2 adet tekstil fabrikası, halk kütüphanesi, modern mezbaha, katı atık arıtma tesisi, gençlik merkezi, 1,5 milyon metrekare kilitli parke döşemesi, Halfeti-Birecik arası yol, Eski Halfeti-Yeni Halfeti arası duble yol, Halfeti-Argıl arası asfalt yol, Halfeti merkez ve mahallelerinde sıcak asfalt, 38 adet taziye evi, 33 adet çim saha, 43 adet çok amaçlı spor sahası, 49 mahallemizin tamamına çocuk oyun grupları, Halfeti Kent Parkı, Yukarıgöklü Kent Parkı, Argıl Semt Parkı, pazar alanları, okul kütüphaneleri, Halfeti’deki okullara 80 bin adet kitap dağıtımı, 2 bin çocuğa çanta ve okul seti dağıtımı ve saymakla bitirilemeyecek çok sayıda hizmet göze çarpan gelişmeler arasında yerini alıyor.

Yeni dönemde hayata geçirilecek projeler ise vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Dar geliri ailelere her ay 3000 TL ayni ve nakdi destek sunulacak olan “Aile Destek Projesi”, kira öder gibi vatandaşları arsa ve ev sahibi yapacak olan “3000 Bin Konut 3000 Bin Arsa Projesi”, ilçemizdeki işsizliği tamamen bitirecek “Organize Sanayi Bölgesi Projesi,” vatandaşlarda merak uyandıran projeler arasında yerlerini aldı. Geçtiğimiz dönemde Halfeti’yi doğalgazla buluşturan Başkan Albayrak, Halfeti’deki 49 mahallenin tamamına doğalgaz erişiminin gerçekleşeceğinin sözünü de verdi. Vatandaşlar ise konuşma esnasında yaptıkları tezahüratlarıyla her daim Albayrak’ın yanında olacaklarının sinyallerini verdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195