AK Parti Halfeti Belediye Başkanı ve adayı Şeref Albayrak'ın seçim ofisi açılışı tatlı bir bahar yağmuru altında gerçekleşti.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Şanlıurfa'da belediye başkan adaylarının seçim ofisleri birbir açılıyor. 

AK Parti'nin yıllar sonra kazandığı ilçelerden birisi olan Halfeti'de değişim ve dönüşümün mimari Belediye Başkanı Şeref Albayrak yeniden AK Parti'nin adayı gösterildi.

​​​​​

İlçe halkı tarafından sevilen ve sayılan isim olan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ustalık dönemi için kolları sıvadı. Gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Albayrak, belediye çalışmalarının yanı sıra seçim temposunu aksatmadan sürdürüyor.

Bu akşam saatlerinde seçim ofisi açılışına gelen binlerce kişi tatlı bir bahar yağmur altında vakit geçirdi.

TBMM Başkan Vekili Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Mehmet Ali Cevheri ve Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve binlerce kişi Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak'ı desteklemek için seçim ofisi açılışına katıldılar.

Açılışla ilgili paylaşımda bulunan Bozdağ, şunları söyledi;

Urfa dahil 3 ilçe 4 beldede seçimler yenilenecek Urfa dahil 3 ilçe 4 beldede seçimler yenilenecek

"Yoğun yağmur yağışına rağmen meydandan ayrılmayan, beraber yağmur altında ıslandığımız Halfetili hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Halfeti'de büyük bir coşkuyla adayımız Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Şeref Albayrak ve bizleri bağrına basan, açılışımıza katılarak mitinge dönüştüren Halfeti'li hemşehrilerime teşekkür ediyorum.