Title of a News Article

İki isim Ankara'ya gidiyor...

İki isim Ankara'ya gidiyor...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Zeynel Abidin Beyazgül'ün yeniden aday gösterilmesi AK Parti cephesinde heyecan yaratırken, ilçelerde kimin aday gösterileceği merak konusu olmaya devam ediyor. Bu anlamda Beyazgül ve İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ile birlikte Ankara’ya giderek adaylar konusunda görüşlerini dile getireceği öğrenildi.

​​​​​

31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için, partilerin aday belirleme işlemleri titizlikle sürüyor. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen mevcut Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, aday tanıtımının töreninin ardından Şanlıurfa Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ile birlikte saatler süren bir toplantı yapmıştı. Toplantıda Milletvekillerinin ilçe Belediye Başkan adayları konusunda görüşleri alındı. Burada yapılan hararetli toplantıda bazı ilçe Belediye Başkanlarının isimleri üzerinde mutabakat sağlandı. Üç merkez ilçe Belediye başkanları ile yola devam edileceği iddia edilirken, diğer ilçelerde ciddi değişimlerin olacağı konuşuluyor. 

TBMM Başkan vekili Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın başkanlığındaki toplantıda Milletvekillerinin tercih ettiği isimler AK Parti Genel merkezine sunulacak. AK Parti genel merkezi ise hazırladığı raporlar doğrultusunda ilçe belediye başkan aday adayları konusunda son kez Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun fikirlerini alacağı öğrenildi. Son sözü AK Parti yerel yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın hazırlayacağı listeyi Erdoğan imzalayacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2024, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195