AK Parti ilçe belediye başkan adaylarının kim olacağı sorusuna cevap aranmadan tanıtım yapılacak salon kiralandı.

AK Parti'de ilçe Belediye Başkan adaylarını belirlenme süreci devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 15.30'da AK Parti genel merkezine gelerek partisinin yetkili organları ile toplantıya girdi.

Gülpınar ile başkonsolos arasına tercüman girmedi! Gülpınar ile başkonsolos arasına tercüman girmedi!

Yerel Yönetimler Genel Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Seçim İşleri Genel Başkanı Ali İhsan Yavuz başta olmak üzere diğer komisyon üyeleri toplantıda yer aldı.

Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarının bu akşam kesinleşmesi bekleniyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yarın Ankara'da olacakları öğrenildi. AK Parti'nin seçim manifestosunun açıklanacağı toplantıya katılacak olan Delioğlu ve Beyazgül aynı gün TBMM Başkan vekili Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ve diğer Milletvekilleri ile bir görüşme yapmaları bekleniliyor.

AK Parti Genel merkezi ise ilçe belediye başkan adayları ile ilgili çalışmalarını tamamladıktan sonra hazırlanan raporlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasına sunulduktan sonra açıklanacak.

Öte yandan Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı için ise GAP Arena Kapalı Spor salonunun kiralandığı öğrenildi.