Title of a News Article

İşte Fakıbaba'nın AK Parti'den istifasının perde arkası…

İşte Fakıbaba'nın AK Parti'den istifasının perde arkası…
banner206

tv100 ekranlarında yayımlanan Taksim Meydanı'nda tv100 yazarı Barış Yarkadaş Fakıbaba ile ilgili çarpıcı bir kulis bilgisini paylaştı.

tv100 ekranlarında yayımlanan Taksim Meydanı'nda Ahmet Eşref Fakıbaba'nın hem AKP'den hem de milletvekilliğinden istifası masaya yatırıldı.

tv100 yazarı Barış Yarkadaş'tan programda çarpıcı bir kulis bilgisi geldi. Yarkadaş, "Fakıbaba İYİ Parti’ye geçmek istedikten sonra Sayın Meral Akşener ile görüşüyor ve Meral Hanım’a milletvekili adayı değil Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istediğini söylüyor. Bence Fakıbaba aday olur." dedi.

Yarkadaş'ın sözlerine Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, "Bence olamaz, neden olamayacağını da göreceğiz. Fakıbaba daha önceden Şanlıurfalıların sevdiği bir kimlikti. Ve AKP teşkilatı tarafından aday gösterilmedi. AKP seçmeninin böyle bir özelliği vardır, cezalandırır." ifadelerini kullandı.

Yarkadaş ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o dönemki sözlerini, "Sayın Erdoğan Urfa'ya gitti, 'ceketimi asar alırım' dedi. Fakıbaba kazandı o seçimi." diyerek hatırlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195