İşte O temayül yoklamasının fotoğrafı

Belediye Başkanlarının kaderi belki bu toplantıda belli olacak. AK parti MHP'nin ittifakı Harran ilçesi ile devam edecek. 

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Şanlıurfa Milletvekilleri, il Başkanı, Büyükşehir ve ilçe Belediye başkanları, il Gençlik ve kadın kolları başkanı ile 13 ilçe teşkilat başkanları ile ilçe Kadın ve Gençlik kolları Başkanları Erdoğan başkanlığında temayül yoklamasına tabi tutulacaklar.

AK Partili isim 81 il'e RYM kurulacağını söyledi AK Partili isim 81 il'e RYM kurulacağını söyledi

Temayül yoklamasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ve ilçe Belediyeleri ile MHP'li Harran Belediyesi ile Kayyum tarafından yönetilen Suruç ilçe Belediyeleri için isim istendi.

Dolmabahçe sarayında gerçekleşecek olan bu kritik toplantıda gözler Erdoğan'a çevrildi. Daha önce bazı Büyükşehir Belediyesi plan illerin yöneticileri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez İstanbul'da mesai harcayacak. Toplantı sonrası Erdoğan'ın bir açıklama yapması bekleniliyor.

Öte yandan Şanlıurfa Milletvekilleri, teşkilatların kendilerine yakın isimleri temayül yoklamasında oy kullanacakları biliniyor.