Title of a News Article

Kaçak, MHP’den aday oldu

 Kaçak, MHP’den aday oldu
banner206

Şanlıurfalı İş Adamı Murat Kaçak, MHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu.

MHP Milletvekili Aday Adayı Murat Kaçak, yaptığı açıklamada, MHP’den milletvekilliğine talipli olduğunu belirterek, AK Parti’ye ağır eleştirilerde bulundu. Adalet Kalkınma Partisi’ni adeta topa tutan Kaçak, Urfa’ya yapılan yanlış uygulamaları bir bir sıraladı. “Dünyanın hiçbir yerinde otobana 16 KM uzaklıkta organize sanayi olamaz” diyen Kaçak, açıklamasında şunları kaydetti;

“Uluslararası GAP Havaalanı merkeze neden 50 KM uzaklıkta yapıldı. Neden depolama Gaziantep’e verildi kimlere rant sağlandı. Çevre yollarını etrafında konuta el verişli yerler kimlere peşkeş çekildi. Daha bunlara benzer neler neler. Bunları Şanlıurfalı hemşerilerimiz hepimizden daha iyi biliyorlar. AKP ikinci dönem iktidarla geldi. Urfa’ya 400 yatırım projesi yapacaklardı. Zamanla bunu 700 projeye çıkardılar. Allah aşkına Urfa’nın akil insanları, sivil toplum örgütleri bu 700 projenin 7 tanesinin yapıldığını iman ediyorlarsa ben söyleyecek bir söz söylemiyorum.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde yüce rabbim iktidarı bize nasip ederse ben seçilsem de seçilmesem de, Şanlıurfalı hemşerilerimin sesi olacağım hiç kimsesin şüphesi olmasın. Ülke genelinde Sağlık, Milli eğitim, güvenlik kurumlarını yeniden dizayn edeceğiz.

Taşeron ve tarım işçilerimizin dertlerine çare olup. Yaşamalarını garanti altına alacağız. Esnafımızın dertleri ve sorunlarının yakından biliyoruz işsiz gençlerimize iş imkanı yaratacağız. Semavi dinlerin başkenti olan Şanlıurfa’mızı  dünya kültürü ve turizm merkezi yapacağız.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195