Title of a News Article

Kaçar, esnaftan destek istedi

.

Kaçar, esnaftan destek istedi
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar Karaköprü ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla görüştü.  Karaköprü’de seçmen ile buluşan Kaçar, vatandaşlara seçimin önemini anlattı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar’a Karaköprü ziyaretinde, AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri ile Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsa Kızıldemir eşlik etti. Karaköprü’de merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret eden aday Kaçar, vatandaşlarla görüşerek AK Parti’nin seçim beyannamesi hakkında bilgi veriyor.

Seçmenlerden destek te isteyen Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, vatandaşlarla tek tek görüşerek AK Parti’nin iktidarı dönemi boyunca yaptığı hizmetleri anlatıyor. Seçmenleri hedefleri ve 1 Kasım seçimlerinin önemi noktasında bilgilendiren Kaçar, muhtarları da ziyaret ediyor.

Atakent Mahalle Muhtarını da ziyaret eden Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, “Bugün Karaköprü ilçe başkanımız ve meclis üyelerimizle birlikte Karaköprü merkez mahalle muhtarları ve esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bugünkü ziyaretlerimizde anlamlı bir ziyaretimizi de Şanlıurfa'nın ve Türkiye'nin en genç Mahalle Muhtarı Hasan Gümük kardeşimizi ziyaret ederek devam ediyoruz. Atakent Mahalle muhtarımız yaş itibari ile Türkiye'nin ve Şanlıurfa'nın en genç muhtarı. Kendisini tebrik ediyorum. Özellikle gençlerin sosyal hayat içerisinde, özellikle de siyasette yer almaları noktasında olağanüstü bir çaba sarf eden bir siyasi partinin mensubu olarak Hasan kardeşimizin bu genç yaşta seçimle halkın özgür iradesini kullanarak muhtar olarak hizmet ediyor olmasını çok daha önemli ve anlamlı buluyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195