Title of a News Article

Kandemir Urfa'da mesajını verdi

Kandemir Urfa'da mesajını verdi
banner206

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Gaziantep’te Belediye Başkanları, İİ ve ilçe Teşkilatları ile buluştu. Buluşmada, 31 Mart Yerel Seçimleri ve teşkilatların faaliyetleri ele alındı, Cumhur İttifakı’nın Şanlıurfa'da 13’te 13 yapacağının mesajı verildi.

​​​​​​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Şanlıurfa'da istişare toplantısına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Gaziantep, ve Kilis'in ardından partisinin Şanlıurfa il teşkilatınca düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesinde düzenlenen partisinin il teşkilatınca düzenlenen istişare toplantısında yerel seçimler öncesi önemli mesajlar verdi.

Akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya gelen , Kandemir, Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan kültür merkezin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda partililerle bir araya geldi. Şanlıurfa eski Milletvekili İbrahim yıldız, Şanlıurfa il koordinatörü Orhan Karasayar ile birlikte Şanlıurfa'ya gelen Kandemir'i Şanlıurfa il Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Belediye Başkanları ve teşkilat üyeleri karşıladılar.

Kandemir, buradaki konuşmasında, deprem bölgesindeki illerin AK Parti'ye gösterdiği teveccühten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem bölgesindeki illere çok önem ve değer verdiğini, en yakın zamanda ziyaret edeceğini kaydetti.

Yerel seçimlerin önemine değinen Kandemir, Şanlıurfa'nın her seçimde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği desteğin önemine dikkat çekerek, bu başarıda emeği olan teşkilat mensuplarından yeni bir başarı öyküsü yazmaları için gece gündüz demeden çalışmalara başlamalarını istedi.

Toplantıya, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İlçe Başkanı ile partililer katıldı. Kandemir ve beraberindekiler Şanlıurfa'dan ayrıldılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195