31 mart yerel seçimlerine 6 gün gibi kısa bir süre kaldı. Şanlıurfa'da da seçim heyecanı bir hayli yüksek. Eyyübiye ilçesinde AK Parti Meclis üyesi adayı listesinin 1. Sırasında yer alan Mehmet Karademir'in seçim irtibat bürosu yoğun ilgi görürken, AK Parti Şanlıurfa milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı bu akşam buraya giderek coşkulu kabalıkla bir araya geldi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Şanlıurfa'da belediye başkan adayları kadar meclis üyeleri de çalışmalarını tempolu bir şekilde sürdürüyor.

​​​​​​AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis üyesi 1. Sıra adayı Mehmet Karademir, seçim bölgesinde açtığı irtibat bürosu yoğun ilgi görüyor. 

Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe Mahallesi'nde açtığı seçim irtibat bürosu Ramazan ayı olması nedeniyle gündüz pek yoğun olmasa da akşam iftardan sahura kadar hınca hınç dolup taşıyor.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Mustafa Bağmancı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz bu akşam Mehmet Karademir'in seçim irtibat bürosuna gittiler.

Birecik'te DEM Parti'ye silahlı saldırı Birecik'te DEM Parti'ye silahlı saldırı

Burada vatandaşlara hitaben konuşmalar yapıldı.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı bir selamlama konuşması yaptı.

Akabinde ise Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı yaptığı konuşmasında, 'Eyyübiye ilçemiz önceki seçimde yüzde 73 aldı. İnşallah bu seçimde yüzde 80 oy ile AK Partimize, ve adaylarına destek verecek. Meclis üyemiz Mehmet Karademir'in ilçedeki başarısı, Parti'ye kattığı hizmetler göz ardı edilemez. Birlikte çalıştık başarılı bir kişi. Kendisini tebrik ediyorum.' dedi. 

Meclis Üyesi adayı Mehmet Karademir ise, vekil Yazmacı ve beraberindekilerine seçim irtibat bürosuna geldikleri için teşekkürlerini iletti.

​​​​​​