MHP Bozova İlçe kongresi yapıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin de katıldığı kongreye tek liste halinde giden mevcut başkan Remzi Özaydın yeniden seçildi.

16 Nisan'da yapılacak referanduma AK Parti ile birlikte destek veren Milliyetçi Hareket Partisi, Şanlıurfa’da ilçe kongrelerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda MHP Bozova İlçe kongresi bugün yapıldı. Bozova Ziraat odası Konferans Salonu’nda düzenlenen kongreye Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özyavuz, MHP Başkan Vekili Halil Barut ve çok sayıda partili katıldı.

Divan heyetinin oluşması ve faaliyet raporunun okunmasının ardından yapılan seçime, mevcut başkan Remzi Özaydın’ın hazırlamış olduğu tek liste ile gidildi. Delegelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Özaydın, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Kongrelerinde kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve diğer tüm konuklara da teşekkür eden Özaydın, “16 Nisan’da yapılacak referandum için Bozova’da seçim startını vereceğiz. Sandıklardan ‘evet’ oyunun üstünlükle çıkabilmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” dedi.

Milletvekili Cevheri ve MYK Üyesi Özyavuz da, yeniden Bozova ilçe teşkilat başkanlığına seçilen Remzi Özaydın’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.