Yaklaşan yerel seçimler öncesi Şanlıurfa'da siyasi hareketlilik sürüyor. Cumhur İttifakı partisi MHP Şanlıurfa il Başkanı Mahmut Güneş, flaş açıklama da bulunarak, kayıtsız şartsız Cumhur ittifakına desteklerinin tam olduğunu söyledi.

11 rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı 11 rektör ataması yapıldı, üst düzey bürokratlar görevden alındı

Yerel seçimlere sayılı günler kala Şanlıurfa'da AK Parti adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Cumhur ittifakı Şanlıurfa'da yalnızca Harran ilçesinde aday gösterdi. Mevcut başkan Mahmut Özyavuz bir kez daha Cumhur ittifakı adayı gösterildi bunun dışında büyükşehir ve diğer ilçelerde AK Parti adaylarını açıkladı. Birçok mevcut belediye başkanı ile yola devam kararı alınmıştı.

Konuyla ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Cumhur İttifakına destekleriyle ilgili kısa bir açıklamada bulunarak şunları söyledi:

"31 Mart 2024 tarihinde Ülkemizde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi olarak İlimiz ve İlçelerimiz genelinde, Sayın Genel Başkanımız,Genel Merkezimiz ve Teşkilatlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda hiç bir talebimiz olmamıştır.

Kayıtsız şartsız olarak Cumhur ittifakımıza desteğimizin tam olacağını belirtir kamuoyuna 

saygılarımla arz ederim."