Title of a News Article

Mustafa Yavuz'dan flaş açıklama!

Mustafa Yavuz'dan flaş açıklama!
banner206

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı için son 5'e kalan isimler arasında yer alan Mustafa Yavuz temayül sürecini değerlendirerek, 'Olanda bir, olmayanda bin hayır vardır' diyerek seçilen adaya başarılar diledi.

Şanlıurfa'da, kamuoyu tarafından yakinen tanınan, her kesimin takdir ettiği kişiliği, ve dürüstlüğü ile bilinen makina Mühendisi İş Adamı  il genel eski Başkanı Mustafa Yavuz, il Başkan adayı Abdurrahman Kırıkçı'ya başarılar diledi. 17 Şubat'ta yapılması planan olagan 7. kongre öncesi mevcut başkan Bahattin Yıldız, aday olmayacağını açıklamıştı. Bunun üzerine, AK Parti Genel Merkezi tarafından Şanlıurfa'ya bir heyet gönderilerek en uygun başkan adayının seçilmesi için çalışmalara başlanılmıştı. Yapılan görüşmeler ve temayül yoklamaları sonrası 5 isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne sunuldu. Beş isim Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişlerdi.

 Abdurrahman Kırıkçı, Ali Delioğlu, Mustafa Yavuz, Bekir Kan ve İbrahim Halil Kızılelma Erdoğan ile görüşmesinin ardından , il Başkanı adayı Kırıkçı olmuştu.

İl Başkan adayı Yavuz, bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vermiş olduğu karara saygı gösterdiğini paylaşımında vurgulayan Mustafa Yavuz şunları söyledi;

"Cumhurbaşkanımız sayın @RTErdogan’ın Davetinden büyük onur duyduk. Olanda bir olmayanda bin hayır vardır. Destek veren dua eden herkesten Allah razı olsun. Mevcut başkanımız @byildiz63’a yaptıklarından dolayı teşekkür eder, yeni Başkan adayımız @abdkirikci’ya başarılar dilerim" 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195