Title of a News Article

Nebati'den flaş açıklama...

.

Nebati'den flaş açıklama...
banner206
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, 7 Haziran seçimlerinin ardından gelinen noktaya üzüldüklerini belirterek, erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Erken seçimin kaçınılmaz olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nurettin Nebati, “7 Haziran seçimlerinin ardından özellikle Doğu ve Güneydoğu illerinde ırkçılık, ayrımcılık dedikodularının ortadan kalkması, yatırımların her geçen gün biraz daha arttırılması gerekmektedir. AK Parti olarak insanlarımızın ve ülkemizin menfaatini ön planda tutmasına rağmen muhalefet partileri üzerilerine düşen görevlerini yapmamıştır. Kendilerine oy veren vatandaşlarımıza adeta ihanet etmişlerdir. Madem ki, AK Parti 3 partinin toplamına yakın, yani en fazla Milletvekili çıkarmasına rağmen tek başına iktidar olamamış ise, neden diğer partiler koalisyon yada erken seçim hükümeti oluşturulmasına engel olmuşlardır. Neden ülkemizin menfaatlerini ön planda tutmayıp kendi egolarına yenik düşmüşlerdir” dedi.

 

"AK PARTİ, MİLLETLE HAREKET EDEN PARTİDİR"

Ahlaki değerlerin ötekileştirildiği ve her şeyin siyasete odaklandığı dönemin geride kaldığını belirten Nebati, “Geride kalan 13 yıl içinde gerek ekonomik, gerek siyasal, gerekse sosyal yönde önemli adımlar attık. Bu adımları atarken hep güzeli hedefledik. Türkiye’de 77 milyon insanın kendisini ayrı, öteki, yalnız hissetmediği, eşit ve birinci sınıf vatandaş olduğuna ilişkin her türlü çalışmayı yerine getirdik. Bunu yaparken darbe girişimleri ile karışlaştık. Parti kapatma davalarıyla karşılaştık. 2007'de Cumhurbaşkanlığı seçiminde 367 garabetiyle karşılaştık. Bazen suikast girişimlerinde bulunma hazırlıkları yapılabildi. Gezi olaylarında kışkırtmalarla Türkiye'yi ayaklandırmaya gayret ettiler. Yetmedi, 17-25 Aralık darbe girişimleriyle AK Parti’nin önü kapatılmaya çalışıldı. Ancak bunlar tamamen bertaraf edildi. Neden? Çünkü AK Parti milletle hareket eden millete rağmen her türlü oluşumun üzerine giden ve önemli bir duruş sergiliyor. Bu duruşun karşılığını da her seçimde alıyor. Millet kendisi gibi düşünen, yaşayan bir patiye ve bu partinin Genel Başkanına yüzde 52 oyla seçtiği Cumhurbaşkanına sahip çıkmaya devam ediyor” diye konuştu.

 

"MİLLETİMİZ, KENDİ EGOLARINI DÜŞÜNENLERE GEREKEN DERSİ VERECEK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, özellikle son 1 aydır dış güçlerin ve onların içerideki maşalarının ülkeyi karıştırmaya başladığını söyledi. Nebati, "Polis ve askere saldıranlar hem nice aileleri yıkıp, çocukları yetim, eşleri dul ve anaları ağlattıkları ortadadır. Bunu yapanların da ocaklarına ateş düşmektedir" dedi.

 

"ŞEHİT AİLELERİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Nebati, ülke genelinde meydana gelen olayların bir an evvel sona ermesini arzuladıklarını söyleyerek, şehitlere rahmet, ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti. Son olarak Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Gülkavak bölgesinde şehit olan, Şanlıurfa’nın Harran ilçesinden 2 çocuk babası İbrahim Taş'a Allah’tan rahmet dileyen Nebati, ailesine ve sevenlerine sabır dilediğini, üzüntüden rahatsızlanan şehidin babası Hüseyin Taş'a da acil şifa dilediğini ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195