Title of a News Article

Urfaspor'un rakibinde kriz çıktı!

.

 Urfaspor'un rakibinde kriz çıktı!
banner206

Şanlıurfaspor'un pazar günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka'da yönetimle kulübe mali destek sağlayan Erdal Acar arasındaki gerilim sürerken sezonun transfer bombası olarak lanse edilen ve 10 gündür takımla antrenmanlara çıkan Necati Ateş'le henüz sözleşme imzalanmaması kafaları karıştırıyor.

Transferi Erdal Acar tarafından gerçekleştirilen 35 yaşındaki golcüye ödenecek 500 bin Euro ücreti yüksek bulan Başkan Ali Erten ve bazı yöneticilerin kararsız olduğu öğrenilirken teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'ın Necati konusunda ısrarcı olduğu ve yıldız futbolcuyu pazar günü Şanlıurfaspor maçında ilk 11'de oynatmayı planladığı bildirildi.

Hafta içinde yöneticilerle görüşerek sözleşmedeki tüm şartlarını kabul eden deneyimli golcünün de gecikme nedeniyle tedirgin olduğu ve bir an önce imza atmak istediği belirtildi.

10 Ağustos'ta taraftarların Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde düzenlediği sezon açılışında sürpriz olarak antrenmana çıkarılan Necati'nin transfer görüşmesi, yönetimle Erdal Acar arasında krize yol açmıştı. Acar'ın yönetimdeki temsilcisi ve yeğeni Devrim Acar'ın görüşme sırasında Başkan Erten'i odadan çıkarmak istemesi, gerginliği ateşlemiş, ardından karşılıklı sert açıklamalar yapılmıştı.

 

AROKOYO OLMADI

Takviye çalışmalarını sürdüren Karşıyaka'nın her konuda anlaştığı Gaziantepsporlyu stoper Arokoyo'nun transferi son anda suya düştü. Yeşil kırmızılı yöneticiler, 120 bin Euro yıllık ücret isteyen Nijeryalı oyuncu ve kulübüyle 1 yıllık kiralama konusunda anlaştı. Protokolü hazırlayıp Gaziantep'e gönderen yeşil kırmızılılar imza beklerken, Gaziantepspor yönetimi futbolcuyu takımda tutma kararı aldıklarını açıkladı. Karşıyaka, bu gelişme üzerine rotayı Fenerbahçeli stoper Hakan Çinemre'ye çevirdi.

 

TÜRETKEN'E GEÇMİŞ OLSUN

Karşıyaka'nın sembol isimlerinden Divan Kurulu Onursal Başkanı Tahir Türetken ameliyat oldu. 92 yaşındaki Türetken'in gözünün altındaki bir kist nedeniyle Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142