Title of a News Article

Özaslan selin vurduğu bölgelere gitti

Özaslan selin vurduğu bölgelere gitti
banner206

Geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde seraları su altında kalan kırsal mahallede incelemelerde bulunan HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, yetkililere çağrıda bulundu.

HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan ile HÜDA PAR Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Ahmet İdem beraberindeki heyetle birlikte, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde mağdur olan Sağlık Kırsal Mahallesini ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışlarla birlikte mahallelerindeki altyapı eksikliği nedeniyle ciddi zarar gördüklerini belirten vatandaşlar, seslerini duyurmaya çalışıyor.

Yaşanan sel nedeniyle çok sayıda seraları da kullanılamaz hale geldiğini ifade eden vatandaşlar, sel sonrası başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ısrarlı çabalarına rağmen kimseye ulaşamadıklarını söyledi.

Mahalleli yaşanılan mağduriyeti yerinde görmek için heyetiyle birlikte kendilerini ziyaret eden HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özaslan’a teşekkür etti.

Yaşanan mağduriyetin giderilmesi için yetkililere çağrıda bulunan Özaslan “Şunu unutmayalım ki devletin varlık sebebi hizmettir. Buradaki vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için Şanlıurfa Valiliğini, DSİ’yi, Tarım İl ve İlçe Müdürlüğünü, Eyyübiye Kaymakamlığını ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Eyyübiye Belediyesi koordineli çalışacak ve buradaki mağduriyetin giderilmesi bir an önce çalışma başlatacaklar. Bu iş bu kadar basit. Sorunlara duyarsız kalmak maalesef bu problem ortadan kalkmıyor. Yolların altındaki tahliye kanalları düzgün çalışmış olsaydı bugün Sağlık mahallesi bu felaketle karşılaşmayacaktı. Yine diyoruz ki doğal afet önlemez ama alınacak tedbirlerle zararı minimuma indirilebilir. Bu da ilgili kurumların düzenli çalışması ve sorunları dert edinmesiyle olur. Şimdi söz yetkililerde, bakalım ne kadar sürede Sağlık mahallesine gelecekler?” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195