AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı kim olacak sorusu henüz cevap bulmuş değil.

15 Ocak’ta diğer Belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanan AK Parti'de Şanlıurfa adayı sorunu yaşanıyor. AK Parti Genel merkezinde son iki günde çok ciddi başdöndürücü gelişmeler yaşanıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için isimleri ön planda olan iki isim dün gece AK Parti genel başkan vekili Mustafa Elitaş ile gürüştüler. AK Parti genel merkezi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne iki isim sundu, ancak yapılan bazı son hamleler neticesinde yeniden anket sorgulamasına karar verildi. 

AK Parti'de değişim olacak mı? Erdoğan noktayı koydu AK Parti'de değişim olacak mı? Erdoğan noktayı koydu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Başkan aday adaylarından Şanlıurfa eski Milletvekili Kasım Gülpınar'i, Mahmut Kaçar ve Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat'da aralarında bulunduğu dört isim bugün yeniden ankete tabi tutuluyorlar. Şanlıurfa genelinde yapılacak anket sonucuna göre Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayına en geç bu gece yada yarın karar verilecek. 

Öte yandan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mustafa Elitaş, Efkan Ala, yerel yönetimler genel Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, teşkilat işleri genel Başkanı Erkan Kandemir ve seçim işleri başkanı Ali İhsan Yavuz, Şanlıurfa dosyasını tamamladıktan sonra AK parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayını Ankara'ya çağıracak.

URFASTAR