Title of a News Article

'Seni çok seviyoruz' diye haykırdı

31 martta yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti'de SKM Başkanları bir araya geldi. Ankara'da yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum sürprizi yapıldı. Erdoğan'ın salona gelmesiyle Şanlıurfa SKM Başkanı Mustafa Çadırcı oturduğu yerden adeta fırlayarak yüksek bir sesle 'doğum günün kutlu olsun büyük usta, seni çok seviyoruz' diye haykırdı. Bunun üzerine salonda büyük bir coşku yaşandı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti'de hazırlıklar sürüyor. 

AK Parti Genel merkezinde dün 81 il SKM Başkanları toplantısı yapıldı. Bu toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a burada birde doğum günü sürprizi yapıldı. 70'inci yaş gününü kutlayan Erdoğan'ın salona girmesiyle birlikte büyük bir heyecan yaşandı. 

Sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun 'Seviyorum' şarkısının çalmasıyla birlikte AK Parti SKM Başkanı Mustafa Çadırcı, oturduğu yerden kalkarak büyük bir ses ve heyecanla Erdoğan'a, 'doğum günün kutlu olsun büyük usta, seni çok seviyoruz' diye haykırdı. Bir anlık şaşkınlık yaşayan Erdoğan'ın yüzünde tebessüm oluştu.

Çadırcı'nın söylemi üzerine salonda bulunan herkes ayağa kalkarak, çalan şarkıyla birlikte Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundular. 

Bir süre ayakta alkışlanan Erdoğan, teşekkürlerini ileterek toplantıya başladı.

URFASTAR

   

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195