Title of a News Article

Sinan Oğan Urfa’ya geliyor

.

Sinan Oğan Urfa’ya geliyor
banner206

MHP Genel Başkan Adaylarından Dr. Sinan Oğan, 4 Haziran Cumartesi günü Şanlıurfa’ya gelerek partililerle bir araya gelecek.   

Paşa BENZER

Milliyetçi Hareket Partisi’nde olağanüstü kongre doğru yaklaştıkça adayların da çalışmaları bir hayli arttı. MHP Genel Başkanlığına aday olan Dr. Sinan Oğan da, partililerin desteğini almak amacıyla 4 Haziran’da Şanlıurfa’da olacak. Milliyetçi Hareket Partisi Üst Kurul Delegesi Musa Kazım Deniz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;

“Bilindiği üzere, bir süredir, partimizin ülkemiz siyasetinde hak ettiği belirleyici güç olması için, verdiği mücadeleye katkı sağlamak amacıyla , gövdesini taşın altına koyan saygıdeğer başkan adaylarından Dr. Sinan Oğan 4 Haziran 2016 tarihinde Şanlıurfa’ya gelecektir. Dr. Sinan Oğan ve arkadaşları, saat 14.30’da Bozova/Şanlıurfa yol ayrımında karşılanarak, akabinde konvoy eşliğinde halka açık konferans vereceği Dedeman Otel’e geçilecektir. Konferans sonrası ülkücü şehitlerin kabri ve Balıklıgöl ziyareti gerçekleştirecek, saat 20.30’da ise Kanal Urfa’da canlı yayın konuğu olacaktır.

Ülkücü hareketin iktidara taşınması konusunda, ter döken her adaya eşit mesafede olduğumuzu ilimize gelmek isteyen tüm adaylara kapımızın ardına kadar açık olduğunu ve ünü dünyaya yayılmış misafirperverliğimiz ile ağırlamaktan şeref duyacağız.”

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195