TBMM'de konuşma yaptığı sırada ek süre isteyen DEM Parti Milletvekili George Aslan, "600 Müslüman milletvekili içinde bir Hristiyan milletvekiliyim. Dertlerimiz de çok. Lütfen 1-2 dakika ek süre rica edeceğim." dedi. TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Aslan'a, "Hele bir başlayın, Allah kerim." yanıtını verdi. Önder'in yanıtı Genel Kurul'daki milletvekillerini güldürdü.

TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yapan DEM Parti Milletvekili George Aslan, Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e dönerek, "600 Müslüman milletvekili içinde bir Hristiyan milletvekiliyim. Dertlerimiz de çok. Lütfen 1-2 dakika ek süre rica edeceğim." dedi. Önder'in, "Hele bir başlayın, Allah kerim." yanıtı Genel Kurul'daki milletvekillerini güldürdü.

"MECLİS'İN TEK HRİSTİYAN VEKİLİYİM, EK SÜRE RİCA EDECEĞİM"

TBMM Genel Kurulu'nda ilginç anlar yaşandı. DEM Parti Mardin Milletvekili George Aslan, konuşma yaptığı sırada, ek süre talep ederek, "Sayın başkan 1 dakikayla tamamlamam mümkün değil. 600 Müslüman milletvekili içinde bir Hristiyan milletvekiliyim. Dertlerimiz de çok. Lütfen 1-2 dakika ek süre rica edeceğim." dedi.

ÖNDER: HELE BİR BAŞLAYIN, ALLAH KERİM

Birecik'te DEM Parti'ye silahlı saldırı Birecik'te DEM Parti'ye silahlı saldırı

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, "Hele bir başlayın. Allah kerim" yanıtını verdi. Önder'in yanıtına TBMM Genel Kurulu'ndaki milletvekillerini güldürdü. Haberler.com