Birecik belediye başkanı Begit Türk bayrağı ve diğer asılsız ithamlara net cevap verdi Birecik belediye başkanı Begit Türk bayrağı ve diğer asılsız ithamlara net cevap verdi

Ölüm yolu olarak bilinen Urfa Suruç yoluyla ilgili sıcak gelişme yaşandı. Bugün Şanlıurfa'ya gelen Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Suruç yolunun yapılması için yetkililere, 'pazartesi şantiyeyi kurun, yolun yapımına başlayın' talimatını verdi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şanlıurfa Valiliği ziyaretinde kentin son durumu hakkında Vali Hasan Şıldak'tan brifing aldı. 

Uzun yıllardır yapılması planlanan ancak bir türlü yapımına başlanmadan Şanlıurfa Suruç karayolunun çift yönlü gidiş geliş olarak yapılması talebinde bulunan Urfa heyeti, Bakan Uraloğlu'ndan talimatı aldı. 

Onlarca ölümcül kazanın meydana geldiği Urfa Suruç yolunun ihalesi geçtiğimiz yıllarda yapılmış, ancak yapımına bir türlü başlanılmamıştı.

BAKAN URALOĞLU TALİMATI VERDİ: ŞANTİYEYİ KURUN

Şanlıurfa Valiliği ziyaretinde gerçekleşen görüşmeler neticesinde Urfa heyetini dinleyen Bakan Uraloğlu, Suruç yoluyla ilgili olarak pazartesi günü şantiyenin kurulmasını ve hızlı bir şekilde bu yolun çift yönlü yapılması için kolların sıvanmasını istedi.