Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ve TBMM İdari Amiri İbrahim Eyyüpoğlu bu akşam sanayici iş insanı Mehmet Korkut Polat'ın işletmeciliğini yaptığı Transfomax trafo fabrikasındaki iftar yemeğine katılarak işçilerle birlikte iftar yaptı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim kurulu üyesi Mehmet Korkut Polat'ın davetine katılan TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, beraberinde TBMM idari Amiri Şanlıurfa milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ile birlikte Transfomax fabrikasına gitti. 

İftar öncesi fabrikayı sahasını gezen Bozdağ, Korkut Polat'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bu fabrikada çalışan işçilerle birlikte aynı sofrada iftar yapan Bozdağ ve beraberindekiler yenilen yemeğin ardından sorunları dinleyip sohbet ettiler.

Ardından Transfomax Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Mehmet Korkut Polat kısa bir selamlama konuşması yaparak Bozdağ ve beraberindekilere iftar yemeğine katıldıkları için teşekkür etti.

Yemek sonrası söz alan TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ ise, yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti'ye destek isteyerek AK Parti döneminde yapılan icraatlerden bahsetti. 

iftar buluşması sonrası Bozdağ'a çeşitli hediyeler takdim edildi.

​​​​​​İftar yemeğinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de buluşmaya katıldı.

CHP'li Özkan, 'akrabalarını kadroya taşıyanlara ceza vermeliyiz' CHP'li Özkan, 'akrabalarını kadroya taşıyanlara ceza vermeliyiz'