Title of a News Article

Urfa'da siyasi dengeleri değiştirecek gelişme...

Urfa'da siyasi dengeleri değiştirecek gelişme...
banner206

Türkiye bir seçimden bir seçime gidiyor...

AK Parti'de yerel seçimler öncesi Şanlıurfa adayının açıklanması sonrası bir istifayı da beraberinde getirdi. 4 dönem AK Parti'de milletvekilliği yapan Mehmet Kasım Gülpınar'ın partisinden istifa ettiği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak için Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan ile görüştüğü öğrenildi.

AK Parti'de 4 kez vekillik yapan ve son süreçte MKYK üyesi olan Şanlıurfa eski milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi adaylık sinyali vermişti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı bir kaç gün önce belli oldu ama, kulislerde en çok ismi konuşulanlardan birisi de Kasım Gülpınar idi.

AK Parti'de geçtiğimiz günlerde yaşanan aday tanıtım toplantısında Şanlıurfa adayının mevcut isimle devam edileceği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yeniden Zeynel Abidin Beyazgül'ü gösterdi.

Adaylık başvurusu olmayan fakat Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi için istekli olduğu öğrenilen eski milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı.

4 dönem milletvekilliğini yaptığı siyasi arenasına başladığı AK Parti'den istifa eden eski milletvekili Şanlıurfalı Mehmet Kasım Gülpınar bugün partisinden istifa ederek yerel seçimlere girmeye hazırlanıyor. Urfastar.com olarak edindiğimiz bir son dakika gelişmesine göre Gülpınar AK Parti'den istifa etti ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile bir görüşme gerçekleştirdiği, bu neticede Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istediği öğrenildi.

Gülpınar'ın önümüzdeki kısa bir süre içerisinde konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2024, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195