Title of a News Article

Yalçınkaya'dan esnafa müjde...

Yalçınkaya'dan esnafa müjde...
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya seçim çalışmaları kapsamında nakliyeci ve şoförlerle bir araya geldi. Buluşmada seçim için destek isteyen Başkan Yalçınkaya esnaf birimi kurulması talebini kabul etti ve “Birimimizi seçim sonrası hemen faaliyete geçireceğiz. Bütün yaptıklarımız Akçakale'nin kaderini değiştirecek” dedi.
'Ortak akıl' anlayışıyla seçim çalışmalarını sürdüren Akçakale Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya bu kez nakliyeciler ve şoförlerle bir araya geldi.

Buluşmada ev sahibi Başkan Yalçınkaya’nın yanı sıra Akçakale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı-Meclis Üyesi Adayı Ömer Ay da hazır bulundu. Talep ve önerilere kulak veren Başkan tek tek notlar aldı. Taleplerin yerine getirilmesinde kararlılık vurgusu yapan Başkan Yalçınkaya, sorunların tespiti ve daha hızlı çözüm için kurulması talep edilen esnaf biriminin de müjdesini verdi.

“ESNAF BİRİMİMİZİ FAALİYETE GEÇİRECEĞİZ”

Başkan Yalçınkaya Akçakale’nin kaderini değiştireceklerini belirterek “Bugün esnafımızla, özellikle taşımacılıkta ki kardeşlerimizle Başkanımız Ömer Ay ile birlikte bir araya geldik. Sorunları masaya yatırdık. Belediye Başkanlığında bir esnaf birimi istediler. İnşallah bu akşam itibariyle karar verdik esnaf birimimiz çalışacak. Sorunlarını biliyoruz sorunların çözümü noktasında bütün hizmetlerimizin yapılması ile ilgili kararlıyız. Bunları seçim sonrası hemen faaliyete geçireceğiz. Bütün bu yaptıklarımız Akçakale'nin kaderini değiştirecek” dedi.

“AKÇAKALE SEÇİMDE DESTAN YAZACAK”

Seçimden zaferle ayrılacaklarına olan inancını dile getiren Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Seçimden korkumuz yok. Refah gümbür gümbür geliyor. Akçakale'de çok farklı bir seçim olacak. Akçakale halkıyla genci ile kadınıyla yaşlısı ile bir destan yazacak. Buna tarih şahitlik edecek. Akçakale haksızlığa uğradı. Bu haksızlığı sandıkta düzeltecek. Son söz sandıkta söylenecek. Milletin iradesine ipotek koyulmaz. Onun için şimdiden Akçakale'ye hayırlı olsun. Bunu buradan bütün Türkiye'ye duysun Akçakale'yi şimdiden kutluyorum. Gazamız mübarek olsun. Yeni seçiminiz hayırlı olsun.”

ESNAF ODASI BAŞKANI AY: BAŞKAN YALÇINKAYA’YA GÜVENİYORUZ

Akçakale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı-Meclis Üyesi Adayı Ömer Ay ise yaptığı açıklamada Başkan Yalçınkaya’ya desteğini ifade ederek “Şahsım olarak Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yalçınkaya'ya güveniyorum. Önümüzdeki 5 yıl ilçemiz sınırda yıldız ilçe olacağına inanıyor ve bu inançla sayın belediye başkanımız Mehmet Yalçınkaya ile Yeniden Refah Partimizle başladık. Bizim bu başlangıcımız aslında bitiştir. Kıymetli Akçakaleli hemşerilerim emin olun ki Yeniden Refah Treni Akçakale'den kalkmıştır. Bu trenin Akçakale'den tüm ülkeyi sarsacağına ben inanıyorum. Şimdiden müjdeler olsun. Yeniden Refah Akçakale'ye ve Sayın Mehmet Yalçınkaya'ya hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Buluşma hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195