Title of a News Article

Ali Tandoğan’dan flaş açıklamalar…

.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, 2-2 berabere kaldıkları Sakaryaspor maçını değerlendirerek, “10 kişi ile aldığımız 1 puan da iyidir. Ayrıca bu maçta bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, dün akşam Duru TV’de yayınlanan ‘Futbolun Kalbi’ programına konuk oldu. Mahmut Kılıç ile Mehmet Baylan’ın sorularını yanıtlayan Tandoğan, Sakaryaspor maçını şu ifadelerle değerlendirdi;

“Bizim için çok değerli bir maçtı, Sakarya da bizim gibi mağlubiyet almamıştı, çok tecrübeli oyunculara sahip şampiyonluğa oynayan bir takım. Bu maça bir hafta boyunca hazırlandık, oyuncularımızı uyardık. Maç başladığı gibi beklemediğimiz bir şekilde gol yedik, maça 1-0 mağlup başladık. Bizler bu süreci böyle düşünmüyorduk, gol yiyince moral bozukluğu oldu ama toparlanmayı çabuk yaptık ve eşitliği sağladık. İlk yarıda hakimiyet bizden yanaydı, gol aradığımız anda beklemediğimiz bir gol yedik ve ilk yarıyı 2-1 yenik kapattık. Devre arasında oyuncularıma ‘Son ana kadar mücadelenizi verin, bu maçı kazanmalıyız” dedik. Maçta 10 kişi kaldık, buna rağmen oyun disiplininden kopmadık ve beraberliği sağladık, son anda Muhammed’in çok net kaçırdığı bir pozisyon vardı, belki de onu atsaydık galip ayrılacaktık. Tabi ki kendimize göre eksiklerimiz var, her zaman oyuncularıma performanslarını yukarı çekmelerini söylüyorum. Bu maçı kazanmamız lazımdı ama 10 kişiyle aldığımız 1 puan da kötü değil, kaybeder de bilirdik.”

 

“Taraftarlara teşekkür ediyorum”

Taraftarlara da çok teşekkür eden Tandoğan, “Taraftarların da inançlarının arttığını ve takımlarının bir şeyler yapabildiklerini gördüler, Sakarya maçında 10 kişi kaldık ve taraftarlarımızın desteği devam etti, bunun sonucunda 1 puan aldık. Taraftarlarımız 90 dakika takımımıza destek verdi, kendilerine teşekkür ediyorum. Bazı kulüpler vardır takım küme düştüğü zaman taraftarlar maça gitmez ama Şanlıurfa’yı seven bir taraftar grubu var, gönül veren taraftarlar var” dedi.

 

“Takımımız, yeri geldiği zaman hakemi de yenecek”

Tandoğan, hakemler hakkında da konuşarak, “Hakemler hakkında çok konuşan bir adam değilim ama oynadığımız maçlarda rakiplerimize karşı daha toleranslı davranıyorlar. Biz doğru kararların verilmesini istiyoruz. Tabi biz işimize bakacağız, onların da düzgün yönetmeleri lazım maçları. Bizim takımımız aslan gibi oyunculardan kurulu, yeri geldiği zaman hakemi de yenecek” diye ifade etti.

 

Devre arasında transfer yapılacak mı?

Transfer konusunda da konuşan Tandoğan, “Bu dönemde bunu konuşmamız çok doğru olacağını düşünmüyorum. Sezon başı geldiğimizde 7-8 oyuncu ile kuruldu, hem yönetimin hem de bizlerin sıkıntılı olduğu bir süreç yaşadık. Biz bulabildiğimiz en iyi oyuncuları aldık. Elbette ki eksiklerimizin farkındayız, elimizde olan futbolcularla bu performansı en yüksek noktaya yükseltmek istiyoruz. Yeri geldiği zaman transfer konuları da konuşulur. Bu takım hiçbir şeyi dert etmiyor” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2017, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195