Title of a News Article

Ekinci’den sıcak açıklama…

TFF 1. Ligde bugün oynanan maçlar sonrası 2. lige düşen Şanlıurfaspor cephesinde üzüntü çok büyük.

Ekinci’den sıcak açıklama…
banner206

Başta sosyal medya olmak üzere basın aracılığıyla Şanlıurfaspor yönetimini ağır dille eleştirenlere Şanlıurfaspor Fahri Başkanı ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet ekinci, Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak eleştirelere yanıt verdi. Ekinci ve Kulüp Başkanı Emin Yetim’in önümüzdeki günlerde Şanlıurfasporla ilgili bir basın toplantısı yapması bekleniliyor.

Şanlıurfaspor Fahri Başkanı ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet ekinci sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu.

“Kayyuma gitme durumdayken sahipsiz kalmaması adına “hiç kimse yoksa biz varız” deyip elimizi taşın altına koyduk. Destek vermesi gerekenlerin “özde” değil sözde Urfalı olduklarını malasef bu süreçte gördük. Arkadaşlarımızla maddi manevi elimizden geleni yaptık. Maddi anlamda yönetici alacakları dışında neredeyse borç kalmadı. Sportif başarı malasef olmadı. Bunda tabi ki iç ve dış sebepler vardır. Birde futbolun sadece sahada oynandığını sandık. Meğer başarılı olmak için kirli oyunu çok iyi oynamakta gerekiyormuş. İlerleyen günler bunun muhasebesini tabiî ki de yapacağız. Ama bir hususi ifade etmeden geçmeyeceğim. Urfalılığın burada doğup büyümeyle olmadığını bizlere gösteren Sayın Bakanımız Faruk Çelik, Sayın Valimiz Güngör Azim Tuna’ya verdikleri maddi manevi destek için şükranlarımı sunuyorum. Urfa insanı sayesinde bir yere gelip Urfalıların sevdasını sırtını dönenleri de kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Ben elimden gelen en iyisini arkadaşlarımla yapmaya çalıştım. En azından bizler sorumluluk aldık. Bu duruma kıs kıs gülenlerden olmadığımız için rabbime şükrediyorum. “Aslan düştüğü yerden kalkar” sözünün gereği yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururum.” Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2017, 23:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
MK
MK - 7 yıl Önce

Bilmem başkanım bence bırakın Fahri başkanlığını işi bilene yoksa lafla gemi yürümez..

murat
murat - 7 yıl Önce

Yeterki urfayi seneye cikartin ki sizleri af edelim yoksa tum haklarimz haram olsun

Ibrahim çetin
Ibrahim çetin - 7 yıl Önce

İyi bir yönetim kurulu üyeleri ve akıllı transfer politikası yürütür ise ancak şampiyon oluruz

Hakan
Hakan - 7 yıl Önce

Bence sonumuz mardin adiyaman gibi olacak takim dustu artik bir birilerinin ustune atarlar yok boyledi ben boyle yaptim yok sudu sunu yaptim neticeye bakin haticeye deyil ama urfalilar as bunu unutmayacak

SIRADAKİ HABER

banner195