Title of a News Article

Erhan Altın iddialı konuştu...

.

Erhan Altın iddialı konuştu...
banner206
 PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor’da Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Erhan Altın, iyi performans ve disiplinli bir oyunla Kardemir Karabükspor maçından galip gelmek istediklerini söyledi.
PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor’da, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları başladı. Şanlıurfasporlu futbolcular Teknik Direktör Erhan Altın, nezaretinde yapılan antrenmana tam kadro katıldı. Kayseri Erciyes galibiyetinin ardından GAP Vadisindeki Şanlıurfaspor tesislerinde bir araya gelen futbolcular teknik ve taktik çalışmalarla idmanı tamamladı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktör Erhan Altın, “Daha takımın başına yeni geldim. İki maçta futbolcularımızı gözlemledim ve hepside istekli ve azimli oyuncular. Kayseri Erciyes maçı baskısı ve stresi çok olan bir maçtı. Her iki takım içinde zorlu bir maçtı. Futbolcularımız uyumlu bir şekilde oyunlarını sahaya yansıttılar. Kayseri deplasmanında galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Şimdi haftanın antrenmanını yapacağız. Futbolcuların moral ve motovisyonları yüksek, önümüzde 4 maçımız var aynı performansla ve Kayseri’ye gösterdiğimiz aynı disiplin ve aynı performansı diğer maçlara da yansıtarak mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195