Title of a News Article

Gencer, Urfaspor hedefini açıkladı

Gencer, Urfaspor hedefini açıkladı
banner206

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Şanlıurfaspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

 

Hesapta yoktu

Antalyaspor'da 2-2 biten Karşıyaka maçında kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor. Kırmızı beyazlı takım zirve yarışında birinci sıradaki Kayserispor'un 4 puan gerisinde, haftayı 33 puanla dördüncü sırada tamamladı. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, kaybedilen 2 puanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Gencer, “Kesinlikle puan kaybı olmaması gereken bir maçtı. Hesapta, kitapta olmayan puan kaybı oldu. Üzüldük. Maçı kaybedebilirdik. Yenildiğimiz maçlarda dahi bu kadar üzülmemiştim” dedi.

           

Kazanmamız lazımdı

Antalyaspor'un gelecek hafta deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağını anımsatan Gencer, karşılaşmanın kırmızı beyazlı takım adına kritik bir maç olacağını söyledi. Antalyaspor'un Urfa deplasmanında maçı kazanmaktan başka şansı olmadığını dile getiren Gencer, “Urfa, kritik bir maç. Her halükarda kazanmamız gereken bir maç. Bu saatten sonra kredi bitti. Maçı kazanmaktan başka bir şans olmadığı için hocamız da önlemini alacaktır. Puan kaybı kesinlikle olmamalı" diye konuştu.

 

DOSİAD karşılayacak

Antalyaspor Teknik Direktör Hami Mandıralı ile geleceğe yönelik takım yapılanması hakkında planlama yaptıklarını aktaran Gültekin Gencer, “Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Hedefimize de Hami Hoca ile yürüyeceğiz" dedi. Urfa deplasmanına kırmızı beyazlı takımın özel uçakla gitmesini planladıklarını söyleyen Gencer, Döşemealtı Sanayici İşadamları Derneği üyelerinin takıma destek amacıyla masrafları karşılayacağını anlattı. Ayrıca Antalyalıları takıma desteğe çağırdı.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195