Title of a News Article

Maç tatil edildi!...

Maç tatil edildi!...
banner206

Temsilcimiz Şanlıurfaspor, ligin ilk yarısının son maçında konuk olduğu Batman Petrolspor deplasmanında ikinci yarıda 2-0 öne geçti. Yenik duruma düşen Batmanlı taraftarlar öfkelerini kontrol edemedi. Plastik koltukları yerinden sökerek sahaya fırlatan taraftarlar maçın ara verilmesine neden oldu. Soyunma odasına giden maçın hakemi Safa Yılmaz ve yardımcıları maçı tatil etti.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta mücadele veren Şanlıurfaspor, bugün Batman Petrolspor ile karşı karşı geliyor. İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan Şanlıurfaspor Behlül ve Mert ile bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Golün sevincini yaşamaya çalışan sarı yeşilli ekip, Batman Petrolspor oyuncularının tepkileriyle karşılaştılar. Bunun üzerine Batmanlı taraftarlar da öfkelerins hakim olamadı. Koltukları parçalayıp sahaya atan taraftarlar yönetim istifa diye sloganlar attılar.

Maçın hakemi Safa Yılmaz, yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına giderek maça ara verdi. Kısa süre içerisinde bir toplantı yapan hakemler, bu koşullar altında mücadeleyi devam ettiremeyecekleri ve mücadeleyi kaldığı yerden tatil ettikleri öğrenildi.

Tatil edilen Batman Petrolspor ve Şanlıurfaspor maçı için Federasyonun önümüzdeki günlerde karar verecek. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2022, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195