Title of a News Article

Özcan iddiaları yalandı

Özcan iddiaları yalandı
banner206

Şanlıurfaspor, tarihinin en kötü günlerini geçiriyor. Dün, kayyum sonrası kongreye giden kulüpte yeni başkan ve yönetim seçimi yapıldı. 

Nihat Çakır başkanlığında yeni yönetim şeklinin oluşmasının ardından, eski kulüp yöneticilerinden Mehmet Cafer'in 'Urfaspor AK Partililer tarafından bu hale geldi söylemleri yanıtsız kalmadı. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Cafer'e sosyal medyadan cevap verdi. 

Twitter hesabından yaptığı açıklama ile iddialara cevap veren Vekil Özcan şunları söyledi;

'Şanlıurfaspor kongresi yapıldı. Hayırlı olsun yeni yönetim gövdesini koydu Rabbim yardımcıları olsun. Şanlıurfaspor’un zorda kalmasını fırsat bilen bazı zevatlar AK Partimizi, Şanlıurfalı hemşerilerimizi Basınımızı, STK mızı suçlamıştır. Şiddetle reddediyoruz.Birçok takım inişli çıkışlı süreçten geçmiştir. Önemli olan bundan sonra ne yapılmalıya bakmak. Yeni yönetime nasıl destek olunur. Başarı olunca biz başardık başarısızlık olunca AK Parti suçlu. Yok öyle bir dünya. Şanlıurfaspor siyasete alet edilmemeli.Birileri kendileri yönetimde yer almadığı için sanki Şanlıurfaspor'un bu duruma düşmesinden çok memnun görünüyor ki AK Parti’ye saldırmak için eline bir koz geçmiş gibi kin ve nefret söylemlerini kullanmış. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum.Bundan sonra Şanlıurfaspor'u her türlü şahsi hesaplaşmalardan, siyasi sürtüşmeden uzak tutarak, herkesin elinden gelen desteği vermesi Şanlıurfa’ya karşı bir görevidir. Nihat Çakır ve yeni yönetimine başarılar dilerim. Allah yardımcıları olsun.'

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195