Title of a News Article

Tanju Çolak'tan Kerimoğlu'na nasihat...

.

Tanju Çolak'tan Kerimoğlu'na nasihat...
banner206
 Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay kerimoğlu’na nasihatta bulunarak, “Başarılı olmak istiyorsa yerel basını karşısına almamalıdır” dedi.

22. Haftada oynanan karşılaşmalar dün gece (23 Şubat 2016)  TRTSpor’da yayınlanan Ahmet Onur Kılıç’ın sunduğu ‘PTT ‘1. Lig Analiz’ adlı programda masaya yatırıldı.

Programın sürekli yorumcuları Tunç Kayacı ve Tanju Çolak, Ligdeki son durumu değerlendirirken takımlarla ilgili çeşitli eleştirilerde bulundu.

Hizmet’in haberine göre; Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Fethi Şimşek döneminde Şanlıurfaspor’un transfere büyük paralar harcadığını belirtti.

Sadece devre arası transferler için 12 milyon lira harcama yapıldığını öne süren Çolak, ‘Sarı-yeşilli takım Tugay hoca geldikten sonra 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Sezon başında, devre arasında önemli hedefler belirleyen bir takım açısından şu andaki tablo tam bir hayal kırıklığıdır’ dedi.

Tanju Çolak, şu yorumu yaptı:

‘’Ligde bulundukları konumu ben Şanlıurfaspor’a yakıştıramıyorum. Bu kadro bundan çok daha iyisini yapabilir. Burada sorumlulukların en büyüğü Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu’na düşüyor.  Başarılı olmak istiyorsa yerel basını karşısına almamalıdır. Kulağıma geldi, yerel basınla sürekli sorun yaşıyor. Oysa onları kucaklaman lazım.  Bu zor dönemden kurtulmak için camiada kenetlenmeyi sağlamalısın. Başarı ancak böyle gelir’

Gelen bir Tweet’te Kerimoğlu’nun basını davet ettiği, ancak gazetecilerin buna ilgi göstermediği belirtilince Tanju Çolak,  bu tavrı da doğru bulmadığını belirtti.

Tunç Kayacı ise, üst üste kaybettiği puanlar yüzünden Şanlıurfaspor’un play-off şansını mucizelere bıraktığını belirterek, ‘Bundan sonra ligde tutunmak adına daha iyi bir performans göstermeleri gerekiyor’ dedi.

Kayacı, Giresunspor’a deplasmanda 3-1 kaybettiğimiz karşılaşmada hakem Halil Umut Meler’in penaltılarda doğru karar verdiğini, Ramazan Sal’ın sayılmayan golünde de itmeyi iyi gördüğünü belirtti.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195