Title of a News Article

Urfa'dan milli takıma 3 sporcu...

Urfa'dan milli takıma 3 sporcu...
banner206

Türkiye Judo Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler ve Gençler Milli takım seçme müsabakaları 28 Haziran - 03 Temmuz tarihlerinde Ankara’da Judo Federasyonu’nun spor tesislerinde yapıldı. 

Müsabakalar sonunda Şanlıurfa’lı Judoculardan İbrahim Halil Özmen +100 kiloda 1. olurken, Tuncay Türkmen 50 kiloda 3. ve Kemal Ayaz 55 kiloda 3. olarak Milli takıma seçildiler. 

Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; “Federasyonumuzun normalleşme sürecinin hemen ardından başlatmış olduğu sezonun ilk müsabakaları Ankara’da yapıldı. 2021 yılında Ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek olan Milli takım kadrosunun belirlenmesi amacı ile yapılan seçme müsabakalarında Şanlıurfa’lı Judocularımız bir 1. lik ve iki 3. lük elde ederek şehrimizi en güzel şekilde temsil ettiler. İnşallah bundan sonraki süreçtede Ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenada başarı ile temsil edeceklerdir. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Şanlıurfa Judo ailesinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Türkiye Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz’a Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül’e, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Kuş’a, Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Canpolat’a ve Türkiye Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ali İhsan Delioğlu’na çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142