Title of a News Article

Urfaspor, Elazığ maçına hazırlanıyor

.

Urfaspor, Elazığ maçına hazırlanıyor
banner206

Şanlıurfaspor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Sarı-Yeşilliler, Elazığ’ı devirerek ikinci yarıya 3 puanla başlamak istiyor.

TFF 1. Lig’in ilk yarısını 20 puanla 11. Sırada tamamlayan Şanlıurfaspor, Antalya Belek’te sürdürdüğü devre arası kamp çalışmalarını sonlandırdı. Teknik Direktör Kemal Kılıç tarafından bir gün izne ayrılan Sarı-Yeşilliler, iznin tamamlanmasının ardından dün kendi tesislerinde bir araya geldi.

 

Elazığspor maçında hedef 3 puan

Şanlıurfaspor, ligin 17. Haftasında karşılaşacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına start verdi. Kemal Kılıç yönetiminde Elazığ maçına hazırlanan Sarı-Yeşilliler, bu zorlu deplasmandan da 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmeyi planlıyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının verimli olduğunu belirterek, bu çalışmaların ikinci yarıya yansıyacağını söyledi. İkinci yarının ilk maçında Elazığspor ile karşı karşıya geleceklerini vurgulayan Bağıban, “Bu sezonu ilk 6’a bitirmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elazığspor ile oynayacağımız karşılaşmadan puan yada puanlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Bu arada Elazığspor-Şanlıurfaspor karşılaşması 14 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2017, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195