Title of a News Article

Urfaspor ne yapmaya çalışıyor?

.

Urfaspor ne yapmaya çalışıyor?
banner206
 TFF 2. Lig'de geride kalan 15 haftalık periyotta 8 kırmızı kart gören Şanlıurfaspor, adeta 'kırmızı kart' rekoruna koşuyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'da, bu sezon neredeyse her maçta görülen kırmızı kartlar kulübün canını yakıyor. Ligde son 3 maçtır galip gelemeyen Şanlıurfaspor'da, son 2 maçta 3 futbolcu kırmızı kart gördü.  Bu maçlarla birlikte bu sezon Sarı-Yeşilli ekipte, toplam 8 oyuncu kırmızı kart gördü.

Şanlıurfaspor, kırmızı kartlardan dolayı Bugsaşspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pendikspor, Bandırmaspor, ve Tokatspor maçlarını 10 kişiyle tamamlarken, Darıca Gençlerbirliği maçında ise 2 kırmızı kart görmesinden dolayı karşılaşmayı 9 kişiyle bitirdi. Şanlıurfaspor'un kırmızı kart gördüğü maçları kazanamaması dikkat çekiyor. Sarı-Yeşilli ekip, kırmızı kart gördüğü maçlardan sadece Bandırmaspor'u 1-0 yenerken, diğer maçlardan ise beraberlik ve mağlubiyetle ayrıldı.

Taraftarlar, yönetimin ve Teknik Direktör Ali Tandoğan'ın oyuncularına kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulunmasını gerektiğini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195