Title of a News Article

Erin son yolculuğuna uğurlandı

Erin son yolculuğuna uğurlandı
banner206

Şanlıurfa'da, uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in babası Mehmet Erin bugün hayatını kaybetmişti. Merhum Erin bugün memleketi Mardin Midyat'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in anne ve babası bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Anne ve baba Şanlıurfa'da Eyyübiye'de ki Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavileri sürüyordu. Annenin iyileştiği ve geçen hafta taburcu olduğu, lakin baba Mehmet Erin'in tedavisine devam ediliyordu.

Bugün baba Erin'den acı haber geldi.

Hastanede ki tedavisi süren Baba Mehmet Erin bugün koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Mardin'de defin edildi

Hayatını kaybeden merhum Mehmet Erin, bugün karayolu ile memleketi Mardin Midyat'ta götürülerek akşam saatlerinde toprağa verildi.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Tugay Komutanı Tuğ. general Oktay Ağbuba, İl Jandarma Komutanı Tuğ.Gen. Metin Düz Merkez ilçe Belediye Başkanları, bazı STK Temsilcileri ve Vali Abdullah Erin'in yakınları cenaze namazında hazır bulundular.

Erin ailesinin taziye yapmayacağı öğrenildi. Vali Abdullah Erin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada taziye ile ilgili olarak şunları kaydetti

1️⃣ Büyük bir takva ve aşkla sevdiği Rahman-ı Rahim’ine kavuşan, ömrünün tamamını Allah, Peygamber, Vatan ve Bayrak sevgisi ile dolu güzel ahlaklı bir nesil yetiştirmeye adayan, aynı zamanda öğretmenim ve seydam olan babamın vefatı dolayısıyla …2️⃣ zahmet edip cenaze namazına iştirak eden, arayarak ve mesaj atarak taziyelerini ileten ve iletecek olan herkesten Allah (cc) razı olsun.

Pandemi nedeniyle taziye kurulmayacağını anlayışınıza sığınarak paylaşıyor, dualarınızı bekliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2021, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195