Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Eleme Turu kura heyecanı yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından Şanlıurfa’yı temsil eden Karaköprü Belediyespor ile Şanlıurfaspor’un rakipleri belli oldu.

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, kura sonucunda Süper Lig temsilcisi Gençlerbirliği ile eşleşti.

Şanlıurfa ekibi, tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada Ankara temsilcisi karşısında tur arayacak. Mücadelenin Ankara’da oynanacağı belirtildi.

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor’un 3. Eleme Turu’ndaki rakibi ise Gölcükspor oldu. Sarı-yeşilli ekip, rakibini geçerek kupada bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

72 takım kura çekimine katıldı

TFF Başkanı: Her türlü kavgayı göze aldım
TFF Başkanı: Her türlü kavgayı göze aldım
İçeriği Görüntüle

TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda, kulüp başkanları ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilen kura çekimine toplam 72 takım katıldı.

Bu takımların 31’i ikinci eleme turunu geçerken 41 ekip organizasyona bu turdan itibaren dahil oldu.

Maçlar 27-29 Ekim’de oynanacak

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu karşılaşmalarının 27, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde yapılması planlanıyor.

Şanlıurfa’nın iki temsilcisi de bu turda rakiplerini eleyerek kupada yoluna devam etmek için mücadele edecek.