Title of a News Article

Birileri engellemeye çalışsa da vatandaş sahip çıktı!

Birileri engellemeye çalışsa da vatandaş sahip çıktı!
banner206

Şanlıurfa'nın en sıcak ilçelerinden birisi olan Viranşehir'de kurban bayramı öncesi önlemler alınmaya devam ediyor.

Sıcaklığın yaz aylarında 55-60 dereceyi bulduğu Viranşehir ilçesinde vatandaşlar fazlasıyla olumsuz etkileniyor. Canlı hayvan pazarı esnafı ise bu durumdan etkilenenlerin başında geliyor. Kavurucu sıcaklarda kurbanlık hayvan satmaya çalışan esnafın derdiyle dertlenen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, dev gölgelikler yaptırarak  deyim yerindeyse esnafın yüreğine su serpti.

KENDİNİ BİLMEZLER ZARAR VERDİ

Gölgelendirme yapılan yerler sayesinde vatandaşlar sıcaktan fazla etkilenmeden alım, satım işini yürütmeye başladılar fakat hayvan pazarının tamamını gölgelendirme yapmaya başlayan belediye ekipleri, daha ilk günlerde bazı kendini bilmez insanların sabotajları ile karşılaştı. Bazı yerlerde de gölgeliklerin üzerine taş atıldığı ve yer yer söküldüğü öğrenildi.
 

VATANDAŞLAR SAHİP ÇIKTI
 

Yapılan sabotajlara tepki gösteren vatandaşlar bu hizmetin tüm Viranşehir'in olduğuna dikkat çekerek, yapılan çalışmalara sahip çıkılması gerektiğini söylediler. Bu hizmetler tüm ilçenin, herkes sahip çıkmalı, çalışmaların sabote edilmesi ile halkımız zarar görüyor. Belediyemize ve yapılan çalışmalarımıza sahip çıkalım.' ifadelerini kullandılar.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2021, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195