Title of a News Article

Husumet Kan davasına dönüşmeden sonlandırdı

Şanlıurfa'da bugün, husumetli iki aile, Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı, Urfa eski Milletvekili Ramazan Başak'ın girişimleri sonucu barıştırıldı. 

Yaklaşık 1 yıl önce önce alacak verecek meselesi yüzünden Badıllı ve Türkmen Ailelerine mensup iki kişi arasında kavga çıkmıştı. Türkmen ailesine mensup olan kişi çıkan kavgada hayatını kaybetmişti. 



Ölümle sonuçlanan kavga sonrası iki aile arasında husumet yaşandı. Birbirlerine hasım olan aileler bugün kucaklaşarak barıştılar.

BAŞAK, BİR AİLEYİ DAHA KUCAKLAŞTIRDI

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Şanlıurfa eski Milletvekili Ramazan Başak, Badıllı ve Türkmen ailelerini bir araya getirerek barış elçiliği görevini bir kez daha gururla yaptı. Kan davasına dönüşmeden barışla sonuçlanan husumet, bugün kucaklaşarak son buldu. TBMM Genel Başkanı Ramazan Başak, her iki ailenin kucaklaşmasında büyük rol oynadı.




Sultan Sarayı düğün Salonunda bir araya Badıllı ve Türkmen Ailelerinin yani sıra Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eski Il Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, ve çok sayıda davetli katılım sağladı. 





Öğlen saatlerinde gerçekleşen barış yemeğinde her iki aile kucaklaşarak barıştırıldıktan sonra misafirlere yöresel yemek ve tatlılar ikram edildi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2018, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195