Şanlıurfa'da, dün karşıdan karşıya geçmek isterken araba çarpması sonucu hayatını kaybeden Sırrın Mahallesi eski Muhtarı bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Sırrın Mahallesi sakinlerinin yakından tanıdığı ve yıllarca bu mahallenin muhtarlığını yapmış söz sahibi eski Muhtar Temir Budak, bugün öğlen namazına müteakiben Sırrın Camisinden kılanan cenaze namazıyla birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Gazeteci Aziz Budak'ın babası ve  Urfastar.com editörü Uğur Budak'ın dedesi olan Temir Budak kılınan cenaze namazıyla birlikte omuzlara alınarak son yolculuğuna uğurlandı. 


Cenaze törenine Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, CHP Şanlıurfa İL Başkanı Aziz Aydınlık, bazı STK Başkanları, sırrın mahallesi sakinleri ve aile yakınları katıldı.

Sırrın Aile mezarlığına defin edilen Temir Budak için aile Sırrın Taziye evinde baş sağlığı dileklerini kabul etmeye başladı. Ramazan Bayramı öncesi yaşanan bu hadise aileyi ve yakınlarını derinden üzdü. 

Urfastar olarak bizlerde öncelikle Uğur Budak, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyor, Merhuma ise Allah'tan rahmet diliyoruz.