Title of a News Article

Yasak son yolculuğuna uğurlandı

Yasak son yolculuğuna uğurlandı
banner206
Urfalı İş adamı Ali Yasak, Ömer ve Mehmet Yasak'ın  annesi Ethem Yasak'ın yengesi Emine Yasak'ı son yolculuğuna uğurladı.

Uzun süredir tedavi gören ve hayata yenik düşen 77 yaşındaki Emine Yasak bugün kendisi için kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Ataköy 5. kısım camisinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla birlikte Zeytinburnu kozlu aile mezarlığına defin edilmek üzere son kez omuzlara alındı. 

Cenaze törenine; MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, Elazığlılar Federasyon Başkanı Faik İçmeli, Ali topal Hoca,  İstanbul Urfalılar Dernek Başkanı Müslüm Kayacan, iş adamları Hıdır Tepret, Mehmet Çavuş, Nabi Kırmızı ,Fethi Şimşek, Ahmet Bingöl,  Ahmet Altun, Av. Mehmet Aba, Şevket Küçük, Ahmet Tatlı, Şanlıurfa Eski Milletvekili Faruk Bayrak, Hamit Bucak, Mustafa Akyürek, Ahmet İpar, Mahmut Çap, Mahmut Şansal, Adem Şeyhanlıoğlu, Yasak Ailesi fertleri ve yakınları 

Tatlıses Çelenk gönderdi


Ünlü sanatçı ve aynı zamanda İş Adamı Ali Yasak'ın yakın arkadaşı olarak bilinen İbrahim Tatlıses rahatsızlığından dolayı cenaze namazına katılamadı. Ancak üzüntüsünü belirten bir çelenk gönderdi. İbrahim Tatlıses'i temsilen oğlu Ahmet Tatlı babası adına da cenaze töreninde hazırda bulundu. 

Kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanan anne Emine Yasak için aile, Wow otelde taziye dileklerini kabul edecek. 



Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2018, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195