Title of a News Article

Viranşehir Kaymakamı anne seti dağıttı

Viranşehir Kaymakamı anne seti dağıttı
banner206

Viranşehir Belediyesi tarafından “ Hoş geldin Bebek ” projesi kapsamında yeni doğan bebek ve Ailelerine Anne seti dağıtımı devam ediyor.

Belediye Kültür Merkezi müdürlüğü ve Beyaz Masa biriminde dağıtımın gerçekleştiği birime giden Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, vatandaşlarla sohbet ederek Anne setinin dağıtımına eşlik etti.

Dağıtımın gerçekleştiği birimlere gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı Çiftçi, projenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Proje kapsamında 2017 yılı itibari ile 7200 Anne seti dağıtacaklarını sözlerine ekleyen Çiftçi, Sosyal Belediyecilik gereği yenilikler yaparak birçok alanda sosyal proje ürettiklerini söyledi.

Sosyal projelere bir yenisi olarak “ Hoş geldin Bebek ” projesini eklediklerini ifade eden Çiftçi, “ Amacımız halkımıza yaptığımız yeniliklerle birlikte farkındalık oluşturup hizmet etmektir. Bu gaye ile çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Hoş geldin bebek projesi ile vatandaşlarımıza Anne seti dağıtıyoruz. Bu vesile ile yeni doğan bebeklerimize hoş geldin diyor, Ailelerine huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum ” diye konuştu.



Virha.com

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 10:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 6 yıl Önce

Sondakikamı?

SIRADAKİ HABER

banner195