Title of a News Article

Yurt Dışına Gidecek Öğrenciler Kaymakam Öner’i Ziyaret Etti

Yurt Dışına Gidecek Öğrenciler Kaymakam Öner'i Ziyaret Etti.

Yurt Dışına Gidecek Öğrenciler Kaymakam Öner’i Ziyaret Etti
banner206
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü ve Proje koordinatörü Mehmet Bicik, AB Projeleri kapsamında Belçika ve Macaristan’a gidecek öğretmenler Kadriye Atak, Nur Sayın, Pervin Çelik Caner ve bir grup öğrenciyle Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner’i makamında ziyaret etti. Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırladığı “Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerinin Tıp Bilişimi Konusunda AB’de Uygulamalı Meslek Eğitimi “ adlı Proje kapsamında 1 idareci, 1 refakatçi ve 14 öğrenci 3 hafta süreyle 21 Kasım-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Belçika’nın başkenti Brüksel’de staj yapacaklar.
.2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında 3 Proje ile Belçika, Macaristan ve Avusturya’ya 35 öğrenci götüreceklerini söyleyen Okul Müdürü Mehmet Bicik, projeler hakkında Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner’e bilgi verdi. Kaymakam Hüseyin Öner de, bu projeler ile öğrencilerimizin ufkunun açılacağını, yeni ülkeler göreceklerini ve Avrupa’da sağlık alanındaki uygulamaları yakından ve yerinde görme imkânı bulacaklarını anlattı ve, Okul Müdürü Mehmet Bicik’i ve projelerde emeği olanları tebrik etti..
Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’ı makamında ziyaret eden Mehmet Bicik ve beraberindekiler, proje ile ilgili bilgi verdiler. Müdür Bahadır, “Okulunuzun üç projesinin birden kabul edilmesini ve 35 öğrencinin bu projelerle Avrupa’ya gidecek olmalarını önemli bir başarı olarak görüyorum. AB projesi kapsamında öğrencilerimiz ilk defa yurt dışına çıkacaklar. Çocuklarımızın mesleki gelişimleri ve kendilerini ifade edebilmeleri açısından bu projelerin önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bir de öğrencilerimiz yabancı dil bilmemenin eksikliğini hissedecekler ve geri döndüklerinde yabancı dil öğrenmeye yöneleceklerdir.” dedi.
Okul Müdürü Mehmet Bicik’e ve projelerde emeği geçenlere teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahadır, sağlık ve esenlik içinde gidip gelmeleri dileklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142