Title of a News Article

AİLESİ İNTİHARA İTİRAZ EDECEK...

.

AİLESİ İNTİHARA İTİRAZ EDECEK...
banner206
Ceylanpınar’da terhisine bir gün kala intihar ettiği iddia edilen Asteğmen Osman Yaman, Giresun’un Keşap İlçesi Ceylanpınar Köyü'nde toprağa verildi. Ağabey Birol Yaman, kardeşinin intihar ettiğine inanmadıklarını söyledi, "Gerçeğin oraya çıkması için sonuna kadar uğraşacağız" dedi. 

Asteğmen Osman Yaman için Keşap Kubbeli Cami'de tören düzenlendi. Törene Yaman’ın annesi Sefine ve babası Avni Yaman, kardeşleri, akrabaları, Keşap Kaymakamı Rasim Belge, Giresun İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, askerler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Rasim Belge, Yaman’ın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu, çok üzgün olan anne ve babanın gözyaşı döktükleri gözlendi.



Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi'ndeki 1'inci Piyade Hudut Bölüğü’ne bağlı Boztepe Hudut Karakolu’nda vatani görevini yaparken intihar ettiği iddia edilen Asteğmen Yaman’ın cenazesi öğlen namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından, Keşap'ın Ceylanpınar Köyü'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.


'İNTİHAR ETTİĞİNE İNANMIYORUZ'
Cenazenin toprağa verilmesi sonrasında konuşan ağabey Birol Yaman, kardeşinin intihar ettiğinin söylendiğini ancak bu açıklamanın resmi bir evrakla bildirilmediğini belirterek şöyle dedi:

"İntihar ettiğine inanmıyoruz. Teskeresine saatler kala neden intihar etsin? Bir sıkıntısı yoktu. Herhangi bir problemi olsa bana mutlaka iletirdi. Bana her şeyini söyler, paylaşırdı. Bizler gerçeğin ortaya çıkması için sonuna kadar uğraşacağız. Şu anda ne desek boş."

Hakan KABAHASANOĞLU/KEŞAP (Giresun), (DHA)

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142