Title of a News Article

Bu ilçede seferberlik ilan edildi

.

Bu ilçede seferberlik ilan edildi
banner206
Ceylanpınar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı haşere ile mücadele ekipleri dört araçla ilaçlama çalışmalarına başladı. Araç üstü ilaçlama makineleri ile şehir merkezi ve kırsal mahallelerde yapılan ilaçlama gece saatlerinde sürdürülüyor.

Yaz sonuna kadar devam edecek olan ilaçlama çalışmaları hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, haşere ile mücadelenin daha etkin olabilmesi için vatandaşlara da büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi. Özellikle evsel atıkların çöp poşetlerinde toplanıp konteynerlere atılması gerektiğini hatırlatan Altun, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Belediyemiz sağlık işleri müdürlüğüne bağlı haşereyle mücadele ekiplerimiz geceleri ilaçlama çalışmalarına başlamışlardır. Kış aylarında lavra ile mücadeleyi devam ettirmekteydiler. Yaz günlerinin başlamasından dolayı vatandaşlarımızın  geceleri rahat geçirmeleri için toplam 4 araç ile ilçe merkezi ve kırsalda ilaçlama çalışmalarını yürütmekteyiz. Vatandaşlardan temennimiz evsel atıklarını çöp poşetlerine koyarak çöp bidonları veya konteynerlere koymalarıdır. bu bizim haşere ile mücadelemizi daha etkin hale getirecektir. gösterecekleri duyarlılıktan dolayı şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195