Title of a News Article

Beyazgül ve Yıldız'dan ortak açıklama...

Beyazgül ve Yıldız'dan ortak açıklama...
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Başkanı Bahattin Yıldız Parti Binasında düzenlediği basın açıklaması ile meclis üye listeleri hakkında görüşlerini aktardı. Partiden meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan herkese teşekkür edip listeye giren isimlere ise başarılar dileyen Beyazgül’e son günlerde HDP’nin adayı ve Cevheri konusunda yönlendirilen soruda ise, “Beyazgül, "14 Şubat 2019 tarihinde HDP il Başkanının bir açıklaması vardı. Açıklamasında biz bağımsız aday Sebahattin Cevheri’yi destekleyeceğiz dedi. Ardından Sayın Sebahattin Cevheri kendi adaylığını açıklarken, ben bağımsız adayım dedi.
‘Bu kadar kamuflaja gerek yok’

“19 Şubat 2019 tarihinde müracaatlara baktığımızda HDP aday göstermiştir. Sebahattin Bey’inde saadet partisinden aday olduğunu gördük.” Diyen Beyazgül, “Ancak, halkımız arasında kamuoyunda konuşulanlar farklı. Ben bu konudan bahsetmek istiyorum bizim kulağımıza gelen ki elbette bir iddia bu HDP adayını geri çekeceği şeklinde ve desteğini sürdüreceği yönünde. Benim gönlüm arzu eder ki, bunlara gerek yok. Bağımsız adayı destekleyeceğiz, saadetten adayım girin kol kola HDP, Sebahattin Cevheri, biz beraberiz deyin ve kamuoyuna bunu açıklayın. Ne gerek var bu kadar kamuflaja. ‘dedi.

Biz listeye giremeyen arkadaşlarımızla da çalışmak istiyoruz’Zeynel Abidin Beyazgül, “Yaklaşık meclis üyeliklerinde 5 kattı müracaatta bulundular. Bu AK Partiye olan sevginin sonucudur fakat yapılan çalışmalar sonucu bir kısım arkadaşlarımızda matematiksel hesap olarak baktığımızda aday olarak giremiyorlar ama bizimde listeye giremeyen arkadaşlarımız ile birlikte çalışmak gönlümüzün arzusu hepsi çok değerli çalışan arkadaşlarımız. Bugün arkadaşlarımız bizim yanımızdaydı bugün bir seçime gidersek yanımızda olacaklarını söyleyebilirim.” Diye konuştu.  

‘Enerjideki sorunlardan dolayı bakan Urfa’ya geliyor’

“AK Parti Adayı Beyazgül, “İkinci bir konu halkımızla ziyaretleri istişarelerde enerjiye ilişkin sorun çok fazla gündeme geldi ve bu konuda halkımızın bir kısmın talepleri ve sıkıntıları oldu, kırsal kesimlerde sıkıntı ve talepleri olanlar oldu ve bundan bir süre önce enerji tabi kaynaklar bakanlığımız ile Ankara'da görüştük ama enerji bakanımız ile görüşmek yeterli değil enerji bakanımıza buyurun buraya gelin, işi yerinde görün diye davet ettik buraya ve yarın inşallah enerji bakanımız burada. Enerji bakanımız bir kısım STK'larla görüş alışverişinde bulunacak arkasında teşkilatımız ile görüş alışverişinde bulunacak ve enerji sorunu birinci elde yerinde bakanımıza bildireceğiz ve çözüm yolu bularak ilerleyeceğiz. Aday belirlemeden sonra inşallah ikinci ve üçüncü adımlarımız geliyor proje çalışmalarımız tamamlanmak üzere ve biz bunu halkımız ile paylaşacağız bir kaç detaydan sonra. Yine ilçelerimizde olan çalışmalarımız hemen enerji bakanından sonrasında başlayacaktır.” Şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195