Title of a News Article

Kaçar'dan Demirkol'a övgü. ..

Özel Haber

Kaçar'dan Demirkol'a övgü. ..
banner206

 Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar Haliliye Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kırsal Mahalle Çatallı'da ki çok amaçlı kültür evinde incelemelerde bulundu.


TBMM'de sona eren 2017 bütçe görüşmelerinin ardından seçim Bölgesi olan Şanlıurfa’ya gelen Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mahmut Kaçar dün kent merkezinde ki temaslarının ardından bugün kırsal bölgelerde gezi ve temaslarda bulundu. 

Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Haliliye Belediyesi tarafından yapımı devam eden Çatallı Mahallesinde ki Çok amaçlı kültür salonu ve muhtar evinde inceleme yapan Kaçar,  Ak Partili Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'dan bilgi aldı. 
Haliliye Belediyesinin Kırsal mahallede yaptığı yaklaşık 50 çok amaçlı kültür salonu ve muhtar evinin tamamlanmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mahmut Kaçar " Şanlıurfa bölgesinde önemli bir konuma sahip. Türkiye son zamanlarda zorlu bir süreçten geçiyor. Millet olarak birliğimizi muhafaza etmek için çalışıyoruz. Şanlıurfa’da ki Belediyelerimiz ise halka hizmeti getiren en önemli aktörlerin başında geliyor. Bu hizmetleri sunan Belediyelerimizden biriside Haliliye Belediyesidir. Yakından takip ediyorum. Bugün kırsal alanda halkın talepleri karşılanıyor. Çatallı Mahallesinin çok amaçlı kültür salonu ve muhtar evi talebi vardı kısa zamanda bitecek olan bu salonu açılışını inşallah yapacağız buradan Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesi ekibini Kutlarım "dedi.

Milletvekili Kaçar ve beraberinde Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile İlçe Başkanı Mehmet Canpolat Yeni Köy mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.


Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 14:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 7 yıl Önce

şehir merkezinde her yer çamur içinde yollar desen asfaltlar kalkmış yol desen yok agam bana kırsalda kültür evi yapıyor. belediyecilik bu değil asıl işlerini yapsınlar

SIRADAKİ HABER

banner195