Title of a News Article

ESVED ÖDÜLLERİ VERİLDİ

.

ESVED ÖDÜLLERİ VERİLDİ
banner206

ESVED Başarı ödülleri sahiplerini buldu. Metrolife Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cengiz Karakucak, BŞB Nihat Çiftçi Gazeteci Ömer Kapaklı, Şinasi inan'ın aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ödül aldı. 

 

Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneğinin (ESVED) başarı ödülleri sahiplerini buldu.  Şanlıurfa’daki bir otelde düzenlenen ödül törenine doğu ve güneydoğu bölgesindeki çok sayıda siyasetçi, belediye başkanı, iş adamı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Organizatör Kazım Ardıç, Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneğinin amacı düzenlenen ödül töreni hakkında bilgi verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise Eyyübiye ilçesine yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek ülkenin içinden geçtiği hassas dönemde birlik ve beraberliğini bozmaması gerektiğini dile getirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ulusal Adalet Partisi Genel Başkanı Fatma Gür Solmaz ise yaptığı konuşmada Kıbrıs’ın bir kumar şehri görülmesinden rahatsız olduklarını ve Türkiye’nin Kıbrıs’a sahip çıkmasını istedi.

Yapılan konuşmaların ardından bölgesinde başarılı olanlara ödülleri verildi. Ödüle layık görülenler arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Bingöl’ün Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ulusal Adalet Partisi Genel Başkanı Fatma Gür Solmaz, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Adıyaman’ın Besni ilçe kaymakamı Çağlayan Kaya, iş adamı Cengiz Karakucak ve bir çok siyasetçi, iş adamı, bürokrat ödüle layık görüldü.


Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 11:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan mercan
Hakan mercan - 7 yıl Önce

Esved yaptırdığı ödüllerin parasını ödemiyor.Telefonlara dahi çıkmıyorlar.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142