Title of a News Article

Allah'a verdiği sözü tuttu

“Başkan seçilirsem ilk yurtdışı seyahatimi Mekke’ye yapacağım” diye Allah’a söz verdiğini belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Mekke’ye giderek sözünü yerine getirdi.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Ceylanpınar Belediye Başkanı seçilen Menderes Atilla, seçimler öncesinde başkanlığa seçilmesi durumunda Mekke’ye gideceğinin sözünü vermiş. Başkan Atilla, verdiği sözünü yerine getirerek Mekke-i Mükerreme’ye gitti. İhram giyerek Kâbe yanında kameraya konuşan Atilla, çektirdiği bu videoyu da sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Atilla, konuşmasında, “Şükürler olsun ki bugün bu kutsal topraklardayız. Seçime gittiğim zaman dua etmiştim, demiştim: Yarabbim hayırlıysa belediye başkan seçileyim, seçilirsem de ilk ziyaretim sana olacak, Kabe’yi ziyaret edeceğim. Ve Allah’ü Teala demek ki dualarımı kabul etti. O kabul etmese buraya gelmek nasip olmaz. Allah bana nasip etti” dedi.

Belediye Başkanı olarak ilk yurtdışı gezisini Kabe’ye yaptığını vurgulayan Atilla, “İslam âlemi şuan darmadağın, kan içinde. Müslümanlar zulüm altında, İslam Âlemi için dualarda bulundum, Türkiye’miz için, Urfamız için, ilçemiz için, sevenlerimiz için dua ettim” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142