Title of a News Article

Başkan Demirkol'dan Ziraat odasına teşekkür

.

Başkan Demirkol'dan Ziraat odasına teşekkür
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol 16 Nisan referandumu sonrası ilk teşekkür ziyaretini Şanlıurfa Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Başkan Ahmet Eyyüpoğlu’na gerçekleştirerek oda şahsında tüm çiftçilere teşekkürlerini sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Eyyüpoğlu, “Şanlıurfa çiftçisine referandumda yüzde 95 EVET oyu oranı ile milletinin ve vatanın yanında yer aldığı için çiftçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Yeni Anayasa değişikliğinin oylandığı 16 Nisan Referandumunda yüzde 95 oranında ‘Evet’oyu kullanan çiftçilere teşekkür için Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Şanlıurfa Ziraat Odasına ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, “Haliliye Belediye Başkanı Sayın Fevzi Demirkol referandum sonrası ilk teşekkür ziyaretini çiftçilere yani ziraat odamıza gerçekleştirmeleri bizleri onurlandırmıştır. Şanlıurfa çiftçisinin her zaman olduğu gibi yine milletinin ve vatanın yanında yer almıştır. Çiftçimiz yüzde 95 oranında ‘Evet’ oyu kullanarak, üzerine düşen görevini yapmıştır.  Ziyaretinden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

Başkan Demirkol: Çiftçimizin referandumdaki desteğini hiçbir zaman unutmayacağız

Ziraat Odası Meclis ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini sunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “Şanlıurfa çiftçisi üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve yönetimi şahsında tüm çiftçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Demirkol açıklamasının devamında, şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanlığı sistemi konusunda yapılan yeni anaysa değişikliği referandumunda yüzde 75’lik önemli bir oy oranı ile Haliliye halkı destek vermiştir. Ve Haliliye’nin kırsaldaki oy oranı takdire şayandır. Bu anlamda Şanlıurfa Ziraat Odasını ziyaret ederek, temsili manada teşekkürlerimizi ilettik. Bugün bizleri burada kabul buyurdukları için Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Sayın Ahmet Eyyüpoğlu’na meclis üyelerine ve onların şahsında Şanlıurfa’daki tüm çiftçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bize verdikleri desteği de hiçbir zaman unutmayacağız.”

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Haliliye Belediye Başkanı Sayın Fevzi Demirkol referandum sonrası ilk teşekkür ziyaretini çiftçilere yani ziraat odamıza gerçekleştirmeleri bizleri onurlandırmıştır.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195